top of page

Recensioner

Maria

"Hos Camilla får både kropp och själ behandling. Ett fåtal människor har gåvan att kunna lyfta och se andra så som Camilla. Din fina pratstund till att börja med och en fantastisk massage gör att jag alltid känner mig som en ny människa igen. Tack fina Camilla"

Sara

"Jag har haft förmånen att få den mest sköna och avslappnade taktila massagen av Camilla. Hennes lugn gör att man direkt känner sig ”hemma” och inbjuds i en väldigt avslappnad och fin miljö. Camillas healing och klangskålsterapi är också helt fantastiskt, du måste helt enkelt prova."

Jana

"Camilla är superproffsig, lugn och trygg med professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera henne. Hit kommer jag gå igen." 

Karolina

"Jag vill av hela mitt hjärta rekommendera en behandling hos Camilla! I hennes rum får du komma som du är och du tas emot i närvaro, värme och kärlek. En PAUS hos Camilla är bland de finaste gåvor du kan ge dig själv."

Agneta

"Jag har gått hos Camilla i flera år och fått massage och andra behandlingar. Camilla är väldigt inkännande och jag är mycket nöjd med behandlingarna hos henne! Hon har magiska händer."

Gunnel

"Jag kan varmt rekommendera Paus hos Camilla. Redan i dörren möts du av värme och lugn. Att sedan få hennes underbara massage på skön bädd gör att kroppen går ner i ett lugn som är helt magiskt. Efteråt känner man sig som en ny människa. Så tveka inte. Unna dig en helt underbar stund. Du kommer inte bli besviken." 

Christina

"En behandling hos Camilla är ett självklart val när jag vill ge mig själv en stund utan stress och jäkt! Kroppen saktar ner och ett otroligt lugn infinner sig! Kan varmt rekommendera en behandling hos Camilla."

Janet

"Att ge sig själv en behandling hos Camilla på PAUS är det bästa du kan ge dig själv. Varje gång jag träffar Camilla får jag varm energi som stannar hos mig lång tid efter. "

Charlott

"PAUS hos Marydotter hos Camilla ger dig en fantastisk stund! Total avslappning i hela kroppen, stressreducering och en energikick. Camilla tar mer än väl hand om dig! Toppenbetyg!"

Marika

"TACK för en fantastisk behandling. Varmt välkomnande, ljuvligt rum, mjukt omhändertagen. Camilla är verkligen som gjord för detta. Rekommenderar varmt. 10 av 10. Jag fick taktil massage som avslutades med ljudet av klangskålar - helt underbart."

Annica

"Att komma till Camilla på PAUS hos Marydotter var en underbar stund. Hennes varma, lugna bemötande innan behandling gjorde mej trygg. Hon var inlyssnande för vilka mina behov var och vad jag förväntade mej. Sedan var själva behandlingen så ljuvlig. Taktil massage hade jag inte provat på innan och sååå skönt det var. Hela miljön hos Camilla andas ett lugn av harmoni inför själ och kropp. Kan verkligen rekommendera Er att prova på detta." 

Lotta

"Fantastiska behandlingar 

Camilla har förmågan att skräddarsy en behandling så att kropp och själ får den paus och återhämtning vi så väl behöver.

Rekommenderas varmt." 

Cecilia

"Camilla har en unik förmåga att förstå dina behov och anpassa behandlingen för att ge dig bästa avslappning och lindring. Mycket nöjd med upplevelsen! För en alldeles ljuvlig och inkännande massör rekommenderar jag Camilla!" 

Lotta

"En stund av välbefinnande som satt i länge efter." 

Annika

"Tack för en fantastisk behandling. Min kropp sa redan på vägen dit. ”Behöver vi verkligen detta” ja det var så lugnt, tyst och avslappnande. Jag är så glad att jag tog modet att göra det. Inte så ofta jag är i detta tillstånd som är läkande och frigörande. Camilla är en fantastisk hjälpare. Kan varmt rekommendera detta. Ingen smärta bara ett underbart samtal med min kropp och själ."

Sanna

"Jag bokade in mig på en taktil massage hos Camilla för att få hjälp att landa ner i kroppen efter en tid med hög stress i tillvaron. Camilla har ett lugnt och varmt bemötande och jag känner mig trygg, sedd och mött i hennes närvaro. Behandlingen var djupt avkopplande samtidigt som jag kände mig fylld av energi efteråt. Jag kan varmt rekommendera Camillas behandlingar!"

Lena

"Camilla är fantastiskt och lugn man blir så avslappnad när man kommer till henne o får sin behandling. Kan varmt rekommendera Camilla har gått flera år till Camilla."

Frida

"Behandlingen är svår att beskriva med ord men det närmaste är en massage för själen och andlig avslappning. Jag är så glad att jag vågade prova, det är inte alltid lätt i vardagen att stanna upp och lyssna inåt. Alla borde unna sig en paus hos Marydotter." 

Carina

"Jag är så tacksam för jag vet att det finns en plats dit jag kan gå. Där jag blir omhändertagen precis på det sätt som jag är i behov av just då. Tack för att du har startat upp igen. Spännande att prova på andra behandlingar som jag inte har gjort tidigare. Kan verkligen rekommendera PAUS hos Marydotter."
bottom of page