top of page

Om mig

Mitt namn är Camilla Marydotter, född 1978 och

uppväxt i vackra Landskrona.
Min drivkraft är att hjälpa människor att hitta hem i sig

själva och stärka sin egen inre kompass för att kunna

bli sitt bästa jag och leva det liv man vill leva. Jag har

ett brinnande intresse för friskvård, hälsa,

personlig/andlig utveckling och hur vi som människor

kan skapa ett liv i balans ur ett holistiskt perspektiv.

Förutom sång och musik älskar jag all form av rörelse,

särskilt yoga och frigörande dans. Det finns även en

estet i mig som tar sig i uttryck i fr a tavelmåleri,

matlagning och inredning. Jag tankar mycket energi i

naturen, kallbadar då och då, har ständigt någon bok

på gång om hälsa eller personlig utveckling och tycker om att utforska och vända och vrida på stenar för att nå fram till min egen sanning. Det viktigaste för mig är goda relationer med familj, vänner och medmänniskor överlag. Det är i min värld det som skänker mest glädje, meningsfullhet och lycka.

Min personliga mission är att hålla mig så nära min kärna som det bara går, ett livslångt arbete som ständigt behöver näras genom att lyssna inåt. Jag är övertygad om att endast då kan vi leva livet fullt ut och även hjälpa andra människor med detsamma. Jag har genom egen erfarenhet insett hur all form av stress och låg självkänsla hindrar oss människor från detta och att enda sättet att hitta hem i sig själv är att minska stressorerna, utöva självkärlek, vara sann mot sig själv och att följa sitt hjärta. Många är de gånger jag själv fallit ur kurs då jag lyssnat mer på hjärnan och upplevda krav än på hjärtat och kroppen, så jag vet hur viktigt det är. Kanske har jag lärt mig som mest av mina mörka stunder därför att livets mening blivit som tydligast då, när livet av någon anledning tvingat mig att stanna upp. Genom dessa upplevelser har kärleken till livet och mina medmänniskor djupnat och gjort att jag oftast känner mig ofantligt rik då jag nu kan se "det stora i det lilla" och plocka guldkornen ur vardagen. Jag känner till mörkret mycket väl men ger det ingen kraft, utan lever istället i det jag lärt mig hitta i mörkret, nämligen LJUSET. Kanske är det därför livet ibland behöver göra det mörkt för oss, så att vi hittar tillbaka till vårt eget ljus.

Livet, nyfikenheten och en längtan efter utveckling har lett mig till olika utbildningar och kurser som gett mig kunskaper och insikter som varit ovärderliga för mig på min egen personliga resa. För mig är det en självklarhet att vilja dela med mig av lärdomar som kan hjälpa andra på deras egen resa mot hälsa, glädje och personlig utveckling. Lika självklart är det för mig att vara öppen inför nya kunskaper och insikter och att aldrig se mig själv som fullärd. Därför möter jag livet med både ödmjukhet och en stor portion nyfikenhet.

Min bakgrund som både sjuksköterska och kroppsterapeut på eget hälsocenter har gett mig förmånen att möta ett brett spektrum av människor i olika åldersgrupper. Detta har gett mig perspektiv och kunskaper om både kropp, själ och vad det innebär att vara människa. Det har även gjort mig ödmjuk inför alla de utmaningar människor ställs inför i sina liv. För mig är det viktigt att med största respekt förvalta förtroendet hos mina klienter och att skapa en trygg plats för att människor ska kunna slappna av och kunna och våga möta den viktigaste personen i deras liv - nämligen sig själva.

IMG_20230521_133148.jpg

Erfarenhet

Utbildningar

 

Allmänsjuksköterska, Lunds universitet

2003 - 2006

Medicinsk massageterapeut, Komplementärmedicinska högskolan, Malmö

2007 - 2008

 

Viryayogalärare 200 timmar, Nordiska Yogainstitutet, Malmö/Stockholm

2012

 

Kurser

 

Reikihealing steg 1

2008

 

Reconnective healing 1-2 samt The Reconnection, Eric Pearl & The Reconnection, Stockholm

2010 - 2011

 

Möt dig själv steg 1-2, Mullingstorp kursgård

2014 - 2015

 

Peter Hess Klangmassage grundkurs , Nordlys, Danmark

2016

 

Arbetslivserfarenhet

 

Inom äldreomsorgen på hemtjänst och äldreboende

Totalt ca 1 år 1998 - 2006

 

Sjuksköterska på medicinsk/kirurgisk avd. samt på uppvakningsavd. operation

Totalt 6 år 2006 - 2022

 

Terapeut på eget hälsoföretag, "Spirit of Mary", med massage, klangskålsterapi, healing och stärkande samtal

Totalt 10 år 2008 - 2018

 

Volontärarbete

 

Som assistent på Mullingstorps och Vitaliseras veckolånga kurser i självkännedom och personlig utveckling

10 tillfällen 2015 - 2023

bottom of page